Waar kan ik u bij helpen?

1. Waar gaat uw vraag over?
2. Uw gegevens
3. Bevestigen

Contactformulier

Hoe kunnen wij uw vraag beantwoorden?

Kies het onderwerp van uw vraag

Wilt u opzeggen? Dan kunt u ons het beste bellen op 088 - 020 1030. Zo kunnen wij uw opzegging snel en eenvoudig in behandeling nemen.
Bekijk andere manieren van opzeggen

Staat het antwoord hierbij?

    Wat vervelend dat u uw BankGiro Loterij VIP-KAART bent verloren of dat de kaart is beschadigd. Als u uw BankGiro Loterij VIP-KAART kwijt of verloren bent, kunnen wij u een nieuwe kaart toesturen. De oude kaart wordt dan geblokkeerd. Neem contact op met onze Ledenservice via telefoonnummer 088 - 020 1030 (ma-vr 09.00 – 21.00 uur en za 10.00 – 16.00 uur). Wij sturen u dan een vervangende kaart toe.
    Als u met meerdere loten meespeelt, kunt u een tweede VIP-KAART aanvragen. Omdat iedere VIP-KAART strikt persoonlijk is, hebben wij hiervoor enkele gegevens nodig.  Als u twee VIP-KAARTEN op uw naam hebt, mag u er alleen gebruik van maken. Wat u kunt doen is de tweede VIP-KAART op naam van laten zetten. Zo kan iemand anders gebruik maken van de tweede VIP-KAART.   De BankGiro Loterij VIP-KAART geeft gratis toegang tot de deelnemende musea voor één persoon. Soms zijn er tijdelijke acties waarbij korting of gratis toegang voor meerdere personen wordt aangeboden. U kunt uw tweede VIP-KAART aanvragen via het tabje 'Mijn VIP-KAART' op uw persoonlijke pagina. U kunt hier inloggen of gratis een account aanmaken.    
    Algemeen De BankGiro Loterij VIP-KAART geeft gratis toegang tot ruim 70 topmusea en korting op kaarten voor theater, musicals, festivals en concerten. Bovendien maakt de kaarthouder kans op het bijwonen van exclusieve evenementen en arrangementen. De BankGiro Loterij VIP-KAART is exclusief voor deelnemers van de BankGiro Loterij. Met de VIP-KAART betrekt de BankGiro Loterij haar deelnemers bij haar missie om cultuur in Nederland te steunen.  Geldigheid De BankGiro Loterij VIP-KAART is voor deelnemers van de BankGiro Loterij en geldig zolang u meespeelt. Na beëindiging van de deelname wordt de kaart geblokkeerd.  Duurzaam De BankGiro Loterij VIP-KAART is gemaakt van recyclebaar PVC. Van gerecycled PVC wordt granulaat gemaakt dat wordt gebruikt als grondstof voor bijvoorbeeld wegbewijzeringspaaltjes en kunststof hekjes.   Een overzicht van de deelnemende musea en kortingen vindt u op: www.bankgiroloterij.nl/vipkaart De meeste gestelde vragen over de VIP-KAART vindt u op: www.bankgiroloterij.nl/vipkaart/vragen.htm

ContactformulierUw adresBijlagen

Contactformulier

Uw gegevens

Er is geen data beschikbaar
Foutmeldingen komen hier...