Waar kan ik u bij helpen?

1. Waar gaat uw vraag over?
2. Uw gegevens
3. Bevestigen

Contactformulier

Hoe kunnen wij uw vraag beantwoorden?

Kies het onderwerp van uw vraag

Wilt u opzeggen? Dan kunt u ons het beste bellen op 088 - 020 1030. Zo kunnen wij uw opzegging snel en eenvoudig in behandeling nemen.
Bekijk andere manieren van opzeggen

Staat het antwoord hierbij?

    Wilt u geen geadresseerde reclamepost en/of e-mail ontvangen van de BankGiro Loterij? U kunt dit op verschillende manieren in orde maken. U kunt via dit formulier aangeven dat u liever geen reclamepost van de BankGiro Loterij wilt ontvangen. In de e-mailnieuwsbrieven die wij versturen, staat een afmeldlink. Of ga naar de website. Wilt u ons liever spreken? Bel ons via 088 - 020 1030. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt ook een brief met uw verzoek sturen naar: BankGiro Loterij Beethovenstraat 200 1077 JZ Amsterdam Houdt u er alstublieft wel rekening mee dat u de komende zes weken mogelijk nog reclame ontvangt. Dit komt doordat sommige post en e-mails al ruim van tevoren zijn voorbereid. Wilt u ook geen ongeadresseerde reclamepost meer ontvangen? Dit kunt u voorkomen door een NEE-JA-sticker of NEE-NEE-sticker op uw brievenbus te plakken.
    Uw opzegging aan de BankGiro Loterij wordt zo snel mogelijk verwerkt. Het is mogelijk dat uw opzegging is verwerkt, nadat de inleg voor de komende trekking is afgeschreven. Wilt u zeker weten dat uw deelname is stopgezet, belt u dan met onze Ledenservice op telefoonnummer 088 - 020 1030. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
    De BankGiro Loterij VIP-KAART geeft gratis toegang tot ruim 70 topmusea en korting op kaarten voor theater, musicals, festivals en concerten. Bovendien maakt de kaarthouder kans op het bijwonen van exclusieve evenementen en arrangementen. De BankGiro Loterij VIP-KAART is exclusief voor deelnemers van de BankGiro Loterij. Met de VIP-KAART betrekt de BankGiro Loterij haar deelnemers bij haar missie om cultuur in Nederland te steunen.  Een overzicht van de deelnemende musea en kortingen vindt u op: www.bankgiroloterij.nl/vipkaart De meeste gestelde vragen over de VIP-KAART vindt u op: www.bankgiroloterij.nl/vipkaart/vragen.htm
    Wijzig eenvoudig uw gegevens op Mijn BankGiroLoterij. U kunt uw naam, adres, e-mailadres en/of telefoonnummer wijzigen: Via Mijn BankGiro Loterij Telefonisch: 088 - 020 1030. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt uw rekeningummer wijzigen: Via het contactformulier Telefonisch: 088 - 020 1030. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.  
    Als u met meerdere loten meespeelt, kunt u een tweede VIP-KAART aanvragen. Omdat iedere VIP-KAART strikt persoonlijk is, hebben wij hiervoor enkele gegevens nodig. U kunt uw tweede VIP-KAART aanvragen via het tabje 'Mijn VIP-KAART' op uw persoonlijke pagina. U kunt hier inloggen of gratis een account aanmaken.

ContactformulierUw adresBijlagen

Contactformulier

Uw gegevens

Er is geen data beschikbaar
Foutmeldingen komen hier...