Waar kan ik u bij helpen?

1. Waar gaat uw vraag over?
2. Uw gegevens
3. Bevestigen

Contactformulier

Hoe kunnen wij uw vraag beantwoorden?

Kies het onderwerp van uw vraag

Klik hier indien u wilt opzeggen.

Staat het antwoord hierbij?

    Uw opzegging aan de BankGiro Loterij wordt zo snel mogelijk verwerkt. Het is mogelijk dat uw opzegging is verwerkt, nadat de inleg voor de komende trekking is afgeschreven. Wilt u zeker weten dat uw deelname is stopgezet, belt u dan met onze Ledenservice op telefoonnummer 0900 - 300 1600 (normaal tarief). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
    De BankGiro Loterij VIP-KAART geeft gratis toegang tot 50 musea en korting op kaarten voor theater, musicals, festivals en concerten. Bovendien maakt de kaarthouder kans op het bijwonen van exclusieve evenementen en arrangementen. De BankGiro Loterij VIP-KAART is exclusief voor deelnemers van de BankGiro Loterij. Met de VIP-KAART betrekt de BankGiro Loterij haar deelnemers bij haar missie om cultuur in Nederland te steunen.  Een overzicht van de deelnemende musea en kortingen vindt u op: www.bankgiroloterij.nl/vipkaart De meeste gestelde vragen over de VIP-KAART vindt u op: www.bankgiroloterij.nl/vipkaart/vragen.htm
    Uw lotnummer in de BankGiro Loterij bestaat uit de laatste vijf cijfers van uw IBAN (rekeningnummer) en twee volgletters. De volgletters maken het lotnummer uniek. Het is mogelijk om met meerdere lotnummers mee te spelen met hetzelfde IBAN (rekeningnummer). Op uw persoonlijke pagina en op uw afschrift kunt u zien met welke lotnummers u meespeelt.
    Op www.bankgiroloterij.nl/uitslagen kunt u zien of u in de prijzen bent gevallen. Wint u een geldprijs? Dan wordt die binnen vier weken automatisch naar uw rekening overgemaakt. Wint u een andere prijs? Dan ontvangt u binnen vier weken na de trekking een bericht.
    Wilt u geen geadresseerde reclamepost ontvangen van de BankGiro Loterij? U kunt dit op verschillende manieren in orde maken. Bel ons via 0900 - 300 1600 (normaal tarief). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Stuur een brief met uw verzoek naar: BankGiro Loterij Van Eeghenstraat 70 1071 GK Amsterdam U kunt hier aangeven dat u liever geen reclamepost of e-mail van de BankGiro Loterij wilt ontvangen. In de e-mailnieuwsbrieven die wij versturen, staat een afmeldlink. Wij vragen u vriendelijk rekening te houden met een overgangsperiode in verband met reclamepost die al klaar ligt voor verzending en niet meer onderschept kan worden. Wilt u geen ongeadresseerde reclamepost van de BankGiro Loterij ontvangen? Dan kunt u een NEE-JA-sticker of een NEE-NEE-sticker op uw brievenbus plakken.

ContactformulierUw adresBijlagen

Contactformulier

Uw gegevens

Er is geen data beschikbaar
Foutmeldingen komen hier...