Ik wil meer informatie over de Samsung Galaxy Tab

Heeft u de Samsung Galaxy Tab gewonnen? Gefeliciteerd met uw prijs!

De Samsung Galaxy Tab is een tablet met een 9,6 inch scherm en 1,5 GB werkgeheugen. De prijs wordt als pakket bezorgd.

Let op: dit is een algemene informatiepagina over de prijs. Deze prijs was in de onderstaande trekkingen te winnen. Kijk op de uitslagenpagina in welke trekking u de prijs heeft gewonnen en wanneer u de prijs ontvangt.

Trekking Uitslag trekking bekendgemaakt op U ontvangt van ons Er wordt contact opgenomen
September 10 oktober 2019 Een pakket (postbode belt aan) Uiterlijk 7 november 2019