Ik wil meer informatie over de House of Marley speaker

House of Marley bluetooth speaker Heeft u de House of Marley bluetooth speaker gewonnen? Gefeliciteerd!

Met de stijlvolle bamboe Bluetooth-speaker van House Of Marley geniet u overal van uw favoriete muziek. Via Bluetooth streamt u eenvoudig de muziek vanaf uw smartphone of tablet. De speaker is gemaakt van FSC-goedgekeurd bamboe en heeft twee woofers die zorgen voor een helder geluid.

Let op: dit is een algemene informatiepagina over de prijs. Deze prijs was in de onderstaande trekkingen te winnen. Kijk op de uitslagenpagina in welke trekking u de prijs heeft gewonnen en wanneer u de prijs ontvangt.

Trekking Uitslag trekking bekendgemaakt op U ontvangt van ons Brief komt aan op
Mei 10 juni 2019 Pakket (postbode belt aan) Uiterlijk 6 juli 2019