Ik wil meer informatie over het Dagje weg naar keuze

Heeft u een Dagje weg naar keuze gewonnen? Gefeliciteerd!

U ontvangt binnen vier weken na de bekendmaking van de trekkingsuitslag een brief met een code of een e-mail. Op www.bankgiroloterij.nl/dagjeweg kunt u met de code een keuze maken uit een van de dagjes uit voor vier personen. Het aanbod wisselt!

Nadat u een keuze heeft gemaakt en bevestigd, ontvangt u de toegangskaarten per mail. Geen e-mailadres? Dan kunt u op de website aangeven de tickets per post te willen ontvangen. Daarna worden de tickets binnen tien werkdagen toegestuurd.

De geldigheid van de toegangskaarten staat op de betreffende bon van het dagje uit vermeld.

Let op: door een update aan onze prijzenwebsite ziet het winkelmandje er iets anders uit dan misschien van ons gewend was.
Om te bestellen klikt u voortaan op 'Kies ticket' > 'In prijzenmandje'.
Om meerdere tickets te bestellen, kunt u meerdere keren op 'In prijzenmandje' klikken.
Om tickets van andere parken te bestellen, klikt u op 'Terug'.