Waar kan ik u bij helpen?

Wilt u meespelen en 4 gratis dierentuintickets ontvangen?!

Het blijft leuk: in de vakantie gezellig een dagje naar de dierentuin. Gaat u nu (extra) meespelen in de BankGiro Loterij dan wordt het een leuke zomer, want u maakt niet alleen kans op ontzettend veel geldprijzen, maar ontvangt ook 4 dierentuintickets als welkomstcadeau! En met uw persoonlijke VIP-KAART krijgt u daarnaast natuurlijk ook tot wel 50% korting op vele dagjes uit, waaronder dierenparken!

Hoe werkt de actie?
Heeft u een code ontvangen? Ga dan naar de website en activeer de reserveringscode. Heeft u geen code ontvangen? Klik dan op 'Geen code? Klik hier'. Vul uw gegevens in en koop een lot. Binnen tien werkdagen ontvangt u uw lotnummer met daarbij een nieuwe code om uw dierentuintickets te bestellen! U heeft ruime keuze uit verschillende parken en de tickets zijn geldig tot en met 31 december 2018, met uitzondering van Apenheul. Deze is geopend tot en met 4 november 2018.

Tot wanneer loopt deze actie?
De actie loopt tot en met 30 september 2018.

Vragen?
Heeft u nog vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 088 - 020 1030. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Ik wil meer informatie over de VIP-KAART
Ik wil meespelen in de BankGiro Loterij
Ik wil informatie over het Uitstapje naar keuze
Is een medewerker van de BankGiro Loterij bij u aan de deur geweest?
Met welke lotnummers speel ik mee?