Waar kan ik u bij helpen?

Ik wil meer informatie over het televisieprogramma The Wall

BankGiro Loterij The Wall is een onvoorspelbare, snelle gameshow waarin koppels geldbedragen proberen te winnen die kunnen oplopen tot honderdduizenden euro’s!

Het spel
De regels zijn eenvoudig: als de kandidaten een vraag goed beantwoorden, dan wordt hun bal groen. Die groene bal valt vanuit een gat bovenin de muur in een van de 15 gaten onderaan de muur. Die gaten vertegenwoordigen een geldbedrag. Wanneer een groene bal in een bepaald bedrag valt, dan wordt dat bedrag toegevoegd aan de prijzenpot van de kandidaten. Is het antwoord echter fout, dan wordt de bal rood en wordt het bedrag waarin de rode bal terecht komt afgetrokken van de prijzenpot.

In de eerste ronde beantwoorden de twee kandidaten de vragen samen. Vanaf ronde 2 worden de koppels gesplitst. Een van hen verdwijnt in een geluidsdichte cabine achter de muur en beantwoordt in zijn eentje de vragen. De ander probeert op basis van die antwoorden de ballen zo gunstig mogelijk over de bedragen op de muur te verdelen.

De finale
In de finale moet de geïsoleerde speler beslissen of hij namens het koppel kiest voor een vaststaand bedrag of dat hij gokt dat zijn partner succesvol is geweest met het spel op de muur en een hoger bedrag bij elkaar heeft gespeeld. Kortom, BankGiro Loterij The Wall zit vól emotie!

Studioplaatsen en meespelen
De studioplaatsen worden verloot in de trekkingen van de BankGiro Loterij. U kunt zich niet meer opgeven als kandidaat. U kunt wel The Wall Game online spelen en kans maken op prijzen! Speel hier The Wall game!

BankGiro Loterij The Wall heeft zes afleveringen en is vanaf 22 april elke zondag te zien om 20.30 uur op SBS 6.

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Moet ik kansspelbelasting betalen als ik een prijs win?
Ik wil meer informatie over de VIP-KAART
Met welke lotnummers speel ik mee?
Ik heb mijn deelname stopgezet, maar er wordt nog inleg afgeschreven
Hoe kan ik mij afmelden voor reclamepost en/of e-mail van de BankGiro Loterij?