Waar kan ik u bij helpen?

Ik wil meer informatie over het gouden hart dat ik heb ontvangen

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Wilt u wel meespelen in de BankGiro Loterij en kans maken op mooie prijzen? Bekijk dan onze huidige acties.

Heeft u een gouden hart ontvangen met een valentijnscode? Ga dan snel naar www.mijngoudenhart.nl en activeer de code! U speelt één maand gratis mee en u maakt gratis kan op prijzen tot wel € 1 miljoen! Het lot dat u activeert stopt automatisch.

Hoe werkt deze actie?
U kunt per bankrekeningnummer één valentijnscode activeren op www.mijngoudenhart.nl. Heeft u geen wincode, maar wilt u wel meespelen? Klik dan op 'Geen wincode? Klik hier'. Deze actie loopt tot en met 27 februari 2018. U speelt na activatie gratis en vrijblijvend mee in de trekking van februari van de BankGiro Loterij. Uw deelname stopt automatisch na 1 maand.

Na de gratis actie volgt een vrijblijvend aanbod tot meespelen in de BankGiro Loterij. Hierop ingaan is niet verplicht om kans te maken op de prijzen uit trekking februari. Als u betaald verder gaat spelen in de BankGiro Loterij machtigt u de loterij per lot per trekking € 13,50 af te schrijven van uw bankrekening. U ontvangt dan een welkomstcadeau en maakt vanaf de eerstvolgende trekking kans op alle prijzen van de BankGiro Loterij.

Vragen?
Heeft u nog vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 0900 - 300 1600 (normaal tarief). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Ik wil meer informatie over de gouden kaart die ik heb ontvangen
Met welke lotnummers speel ik mee?
Ik heb mijn deelname stopgezet, maar er wordt nog inleg afgeschreven
Ik heb betaald voor mijn lot, maar wil mijn geld terug. Kan dat?