Waar kan ik u bij helpen?

Ik wil meer informatie over de gouden kaart die ik heb ontvangen

Deze actie is helaas afgelopen. Wilt u meespelen in de BankGiro Loterij? Kijk dan bij onze acties!

Ga naar www.bankgiroloterij.nl/activeren en activeer uw kaartnummer en pincode. Vul uw gegevens in en speel mee in de BankGiro Loterij. U ziet direct of u winnaar ben van € 100.000,-!

Wat is de actie?
Heeft u een gouden kaart ontvangen? Ga dan naar www.bankgiroloterij.nl/activeren en activeer het nummer met bijbehorende pincode. Laat uw gegevens achter en speel mee met een (extra) lot in de BankGiro Loterij. Daarna ziet u direct of uw kaart € 100.000,- waard is!

U kunt maximaal een keer deelnemen aan de actie. Wilt u wel meespelen, maar heeft u geen code? Ga dan naar de website en klik op 'Bent u uw gegevens kwijt? Klik hier' en speel mee. Met een lot maakt u kans op prijzen in de maandelijkse en extra trekkingen. De uitslagen worden elke 10e dag van de maand bekendgemaakt.

Deze actie loopt van 17 oktober 2017 tot en met 10 september 2018. Deelname aan de actie is mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Vragen?
Heeft u nog vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 088 - 020 1030. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Ik wil meer informatie over de VIP-KAART
Met welke lotnummers speel ik mee?
Hoe wijzig ik mijn gegevens?
Activeer uw gouden code en ontvang gegarandeerd een geldbedrag
Ik wil een tweede VIP-KAART aanvragen