Waar kan ik u bij helpen?

Ik wil informatie over het exclusieve bezoek aan de reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark

Helaas, de kaarten voor het bezoek aan de panda's in Ouwehands Dierenpark in het weekend van 3 en 4 juni zijn op! Bekijk op onze website ook mooie andere aanbiedingen en acties met de VIP-KAART.

Vanaf vrijdag 19 mei 2017, 12.00 uur kunt u kaarten bestellen voor een gratis bezoek aan de reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark op 3 en 4 juni.

Heeft u een e-mail ontvangen over het exclusieve bezoek aan de reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya in Ouwehands Dierenpark? Zorg dan dat u vrijdag vanaf 12.00 uur klaar zit om uw kaarten te bestellen via www.bankgiroloterij.nl/vipkaart/activiteit/ontmoet-de-pandas-van-ouwehands.htm. Wees er op tijd bij, want op = op!

Na het bestellen van de kaarten ontvangt u een bevestiging en uiterlijk vrijdag 26 mei ontvangt u een e-mail met daarin een ticketcode. Hiermee kunt u aangeven in welk tijdslot u de panda's wilt bezoeken.

Heeft u nog vragen over de actie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 0900 - 300 1600 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Ik wil meer informatie over de VIP-KAART
Ik wil informatie over het Uitstapje naar keuze
Hoe kan ik één of meer loten opzeggen?
Met welke lotnummers speel ik mee?
Wanneer zijn de trekkingen van de BankGiro Loterij?