Waar kan ik u bij helpen?

Activeer uw wincode en u weet binnen 1 minuut of u wint

Helaas, deze actie is afgelopen. Wilt u wel meespelen in de BankGiro Loterij en kans maken op mooie prijzen? Bekijk dan onze andere acties.

Ga naar www.gratiskansmaken.nl en activeer uw wincode. Daarna maakt u kans op € 10.000,- of een van de andere prijzen!

Hoe werkt de actie?
Heeft u bij het folderpakket een kraskaart van de BankGiro Loterij ontvangen? Ga dan naar www.gratiskansmaken.nl of bel gratis 0800-1155. Activeer uw unieke wincode en geef uw gegevens door. Daarna ziet u direct of u een van de prijzen heeft gewonnen. Het prijzenpakket van deze actie bestaat uit:

  • 1x € 10.000,-
  • 2x Batavus elektrische fiets t.w.v. € 2.699,-
  • 5x Apple iPad
  • 100x VVV-bon
  • 1.000x HEMA cadeaukaart t.w.v. € 5,-

Heeft u geen code ontvangen, maar wilt u wel meedoen aan de actie? Ga dan naar www.gratiskansmaken.nl en klik op 'Geen wincode? Klik hier' en volg de stappen. Deelname aan de actie is gratis en mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder. De actie loopt van 20 april tot en met 30 mei 2017. U kunt maximaal een code per IBAN activeren. Winnaars van de actie worden 1 juli 2017 bekendgemaakt via www.bankgiroloterij.nl.

Nadat u de code heeft geactiveerd, krijgt u een vrijblijvend aanbod om mee te spelen in de BankGiro Loterij. Bij aankoop van een (extra) lot ontvangt u als welkomstcadeau een VVV-cadeaubon ter waarde van € 20,- en de BankGiro Loterij VIP-KAART.

Vragen?
Heeft u nog vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 0900 - 300 1600 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Met welke lotnummers speel ik mee?
Hoe kan ik één of meer loten opzeggen?
Wanneer zijn de trekkingen van de BankGiro Loterij?
Ik heb mijn deelname stopgezet, maar er wordt nog inleg afgeschreven
Ik wil informatie over het Uitstapje naar keuze