Ik wil informatie over de Gratis kans op een romantische vakantie

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Houd uw persoonlijke pagina in de gaten voor nieuwe acties.

Ga naar Mijn BankGiro Loterij en maak kans op een romantische vakantie of een van de andere mooie prijzen!

Heeft u een e-mail ontvangen over Cupido's Carrousel? Klik dan op de knop in de e-mail. Of ga naar Mijn BankGiro Loterij en log in. Controleer onder het tabblad 'Mijn gegevens' of uw gegevens nog steeds kloppen. Ga naar het tabblad 'Deelnemersvoordeel' en klik op de groene knop 'Ja, ik wil gratis kans maken'. Daarna maakt u gratis kans op een van de prijzen in Cupido's Carrousel. Het prijzenpakket bestaat uit:

• Hoofdprijs: een romantische reis t.w.v. € 2.500,-
  • 2x iPad Air
  • 2x Bijenkorf cadeaukaart t.w.v. € 300,-
  • 10x Restaurant cadeaubon t.w.v. € 20,-
  • 15x HEMA cadeaukaart t.w.v. € 10,-

Deelname aan de actie is mogelijk van 14 februari tot en met 24 februari 2017. Heeft u nog geen persoonlijke pagina? Dan kunt u zich registreren.

Winnaars van de actie worden uiterlijk 16 maart 2017 bekendgemaakt.