Waar kan ik u bij helpen?

Ik wil informatie over de actie met de gegarandeerde uitbetaling

Ga naar www.bankgiroloterij.nl/uitbetaling en activeer uw code. Vul uw gegevens in en speel mee in de BankGiro Loterij. U ontvangt gegarandeerd een geldbedrag!

Heeft u een persoonlijke code ontvangen? Ga dan naar www.bankgiroloterij.nl/uitbetaling en activeer de code. Laat uw gegevens achter en speel mee met een (extra) lot in de BankGiro Loterij. Daarna ziet u direct welk geldbedrag u ontvangt. Het geldbedrag is minimaal € 15,- maar kan oplopen tot € 20,-, € 100,-, € 500,-, € 5.000,- of zelfs € 25.000,-! U kunt maximaal een keer deelnemen aan de actie en ontvangt maximaal één geldbedrag. Wilt u wel meespelen, maar heeft u geen code? Ga dan naar de website en klik op 'Uw persoonlijke code kwijt? Klik hier' en speel mee.

Deze actie loopt van 13 februari 2017 tot en met 31 januari 2018. Deelname aan de actie is mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Met een lot maakt u kans op prijzen in de maandelijkse en extra trekkingen. De uitslagen worden elke 10e dag van de maand bekendgemaakt.

Heeft u nog vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 0900 - 300 1600 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Wanneer ontvang ik mijn gewonnen prijs?
Met welke lotnummers speel ik mee?
Kan ik op een andere manier betalen dan via automatische incasso?
Heb ik deze maand een prijs gewonnen?
Wanneer zijn de trekkingen van de BankGiro Loterij?