Waar kan ik u bij helpen?

Ik wil informatie over de VIP-KAART die ik bij het theater heb ontvangen

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Wilt u wel meespelen in de BankGiro Loterij en kans maken op mooie prijzen? Ga dan naar de website en bekijk onze acties.

Activeer uw code op www.bankgiroloterij.nl/cadeau en vul uw gegevens in. U speelt een maand gratis mee in de BankGiro Loterij en u ontvangt een VIP-KAART!

Heeft u bij een bezoek aan een theater een kaartje met een code ontvangen? U kunt de code activeren door gratis te bellen naar 0800-1322 en uw gegevens door te geven. Wilt u de code liever online activeren? Ga dan naar www.bankgiroloterij.nl/cadeau en vul de code en uw gegevens in. Daarna speelt u een maand gratis mee in de BankGiro Loterij. Het lot stopt automatisch na de gratis maand. Bovendien ontvangt u binnen twee weken na aanmelding de VIP-KAART.

Met de VIP-KAART krijgt u gratis toegang tot wel 50 topmusea in Nederland. Ook krijgt u met de kaart tot 50% korting op theatervoorstellingen en dagjes uit. Daarnaast kunt u kans maken op toegang tot exclusieve evenementen.

U kunt de code activeren tot en met 30 april 2017. U kunt maximaal een keer meedoen aan deze actie. Deelname aan de actie is mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Heeft u nog vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 0900 - 300 1600 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Met welke lotnummers speel ik mee?
Wanneer zijn de trekkingen van de BankGiro Loterij?
Heb ik deze maand een prijs gewonnen?
Ik wil meespelen in de BankGiro Loterij
Waar vind ik de uitslagen van de BankGiro Loterij?