Waar kan ik u bij helpen?

Wilt u informatie over de actie met de musicalkaarten?

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Wilt u wel meespelen in de BankGiro Loterij en kans maken op mooie prijzen? Doe dan mee met een van onze andere acties.

Ga naar www.bankgiroloterij.nl/musical en activeer de code. Laat uw gegevens achter en koop een extra lot. U ontvangt twee musicalkaarten t.w.v. € 90,-!

Heeft u een brief ontvangen met een musicalcode? Ga dan naar www.bankgiroloterij.nl/musical en activeer de code. Laat uw gegevens achter en koop een (extra) lot met als welkomstcadeau: twee kaarten voor een musical. Na aankoop van een lot ontvangt u binnen twee weken een bevestiging van uw deelname. In deze bevestiging staan uw lotnummer en een code om de musicalkaarten te bestellen. Bovendien ontvangt u de BankGiro Loterij VIP-KAART.

De musicalkaarten kunt u bestellen via www.kiesuwmusical.nl. Er is keuze uit kaarten voor de musicals Ciske de Rat, HAIR, The Bodyguard of Musicals in Concert. Maar wees er snel bij, want op is op!

Deelname aan de actie is mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder. Deze actie loopt van 1 november 2016 tot en met 31 januari 2017.  Met uw lot maakt u kans op prijzen uit de maandelijkse en extra trekkingen van de BankGiro Loterij. De uitslagen van de trekkingen worden op de website bekendgemaakt.

Heeft u nog vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 0900 - 300 1600 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Ik wil meespelen in de BankGiro Loterij
Ik heb mijn deelname stopgezet, maar er wordt nog inleg afgeschreven
Met welke lotnummers speel ik mee?
Waar vind ik de uitslagen van de BankGiro Loterij?
Wat zijn de contactgegevens van de BankGiro Loterij?