Waar kan ik u bij helpen?

Ik wil meer informatie over de Miljoenenprijs

Als u meespeelt in de BankGiro Loterij, dan maakt u automatisch kans op de Miljoenenprijs.

Uw lotnummer(s)
Uw lotnummer bestaat uit de laatste vijf cijfers van uw IBAN (rekeningnummer) en twee volgletters. Uw lotnummer(s) kunt u vinden op uw afschrift.

MiljoenenMunten sparen
MiljoenenMunten zijn spaarpunten. Elke deelnemer die meespeelt met de BankGiro Loterij, krijgt per lot per trekking één MiljoenenMunt. Er zijn 15 trekkingen per jaar: 12 maandelijkse trekkingen en 3 extra trekkingen. Elk jaar begint u in januari opnieuw met het sparen van MiljoenenMunten. Hoe langer een lot meespeelt voorafgaand aan de trekking, hoe meer MiljoenenMunten en hoe groter het aandeel in de Miljoenenprijs. Bijvoorbeeld: deelnemers die een heel jaar meespelen met 1 lot en aan alle 15 trekkingen deelnemen, winnen bij de Miljoenenprijs in december hetzelfde bedrag als iemand die in december op het idee is gekomen om eenmalig 15 loten te kopen.

Trekking
De Miljoenenprijs wordt zes maanden per jaar getrokken op uniek lotnummer. Dan is er sprake van één winnaars. En zes maanden per jaar wordt de Miljoenenprijs getrokken op een toevoeging aan het unieke lotnummer (eerste gedeelte van het IBAN) bestaande uit de landcode, een variabel controlegetal en de bankcode. Dan kan er sprake zijn van meerdere winnaars. Het aandeel per winnend lot in de Miljoenenprijs wordt dan bepaald door het aantal MiljoenenMunten waarmee het lot in de trekking meespeelt.

Heeft u nog vragen? Bekijk dan onze speluitleg of neem contact met ons op via telefoonnummer 0900 - 300 1600 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Wat zijn MiljoenenMunten?
Wanneer ontvang ik mijn gewonnen prijs?
Moet ik kansspelbelasting betalen als ik een prijs win?
Wanneer zijn de trekkingen van de BankGiro Loterij?
Heb ik deze maand een prijs gewonnen?